Personal Training

10154007_220682064797697_154174885_nValesca (24jr) Afgelopen 2 maanden heb ik zowel het sportvasten programma als personal training sessies bij Tamara gevolgd. Ik was al 1,5 jaar bezig met regelmatig sporten en gezond eten maar het gewenste resultaat bleef uit. Ik kwam terecht bij Tamara en zij vertelde over het principe van Sportvasten. Aangezien ik al maanden op een stabiel gewicht was wou ik dit zeker een kans geven en wat was ik er blij mee! De eerste dagen zijn echt een uitdaging, maar zodra je er eenmaal in zit is het prima vol te houden. Ik ben zo’n 2-3 kg afgevallen, wat voor mijn al normale gewicht best veel is, en zo’n 1.5% vet omlaag. Indien jij ook in een stabiele gewichtsfase beland bent zou ik het sportvasten zeker aanraden om je metabolisme net de extra boost te geven!

Na het sportvasten ben ik begonnen met de PT sessies, outdoor  crosstrainingen. Ik doe regelmatig HIIT trainingen en heb een best goede conditie, maar pff wat ben ik door deze dame afgemat! De trainingen waren intensief en effectief, de perfecte combinatie om fantastisch resultaat mee te halen. De begeleiding van Tamara was ook echt heel super! Ze is direct, motiverend en stimuleert je het uiterste uit jezelf te halen. Ik ben blij dat ik dankzij Tamara mijzelf verder heb kunnen pushen en daardoor een nog betere conditie heb en strakker in mijn lijf zit. Mocht je nog twijfelen om hieraan te beginnen: gewoon doen!

————————————————————————————————————————

Michael (45 jaar) Jarenlang getwijfeld over het nut van een sportschool. Een ‘personal trainer’ leek me ronduit decadent. Maar… niks doen of iets half doen was ook geen optie. Een coach houdt je bezig en laat je niet alleen met die eeuwig terugkerende gedachten om het ‘op te geven’.

Na veel jaren van onwetendheid en zoeken naar haalbare methoden om wat kilo’s af te vallen belande ik sinds een aantal maanden bij Tamara terecht gekomen. Ze is gaan kijken naar mijn belabberde situatie, door meten en praten probeerde ze erachter te komen waar het probleem lag en hoe we dit gingen oplossen. Ik geloofde dat ik alle onzin over afvallen al gehoord had dus van mij mocht deze analyse er eventueel ook nog wel bij. Echter, het daaruit volgende voedingsadvies en het geheel-tegen-mijn-zin-in-uitgesproken plan om met een ‘personal trainer’ te gaan sporten bracht mij in korte tijd een zeker resultaat. Gelukkig hoef ik niet mee naar de sportschool, we trainen 1 keer per week aan mijn kracht en uithoudingsvermogen bij mij thuis en 1 keer 1 keer buiten in de zoutpannen. Deze laatste training is zwaar maar eigenlijk toch stiekem ook wel erg leuk.

————————————————————————————————————————

Patrick (42 jaar) Ik doe mijn hele leven al fanatiek aan sport en fitness. Maar zoals bij velen schiet het er met een drukke baan gemakkelijk bij in. Via FB heb ik van health Coach Curacao gehoord. Ik moet eerlijk toegeven dat ik erg aan het idee van een Personal Trainer moest wennen, zeker gezien ze je thuis bezoekt. Achteraf ben ik heel blij dat ik hiervoor heb gekozen en zit ik inmiddels weer in het stadium waarin ik me fit voel en wil hier ook graag blijven. Ik train nu nog één keer per week op afspraak met Tamara, ik krijg dieetadvies en verder train ik nu voornamelijk zelfstandig. En voor mij ook heel belangrijk, mijn trainer komt altijd op tijd!

————————————————————————————————————————

Hella (36 jaar) “Opeens wist ik het; om je doelen te bereiken moet je het samen doen. In mijn geval fit worden en afvallen. De aanpak van Tamara is progressief, door afwisselende trainingen, op zowel kracht als uithouding weet zij steeds weer je grenzen te verleggen. Vooral als je weinig of nooit gesport hebt is het verstandig om het “samen” te doen. Ook de adviezen omtrent voeding zijn heel belangrijk. Na een jaar samen sporten toch al een dikke 35 kilo lichter, je wil niet weten hoe dat voelt!! Toen Tamara besloot naar Curacao te vertrekken was ik bang dat ik weer aan zou komen maar dit gaat goed. Ik train nu voornamelijk alleen met online advies van Tamara en als ik vragen heb antwoord ze die altijd direct. Ik heb geleerd hoe ik gezonder kan leven en hou mij hier nog steeds aan. Dit had ik nooit alleen bereikt!

————————————————————————————————————————

Ellen de Wit (43  jaar) sportte al lange tijd op de sportschool maar was teleurgesteld over het resultaat. Na een aantal gesprekken besloot ze toch Personal Training te proberen en heeft dit 6 maanden 2 keer per week gedaan.

In augustus 2010 leerde ik Tamara als Personal Trainer kennen via de sportschool waar ik trainde. We hebben toen een intake gesprek gepland waarin mijn doel werd besproken waarna de trainingen begonnen.

In de eerste weken merkte ik dat ik altijd aan het ‘bewegen’ was in plaats van TRAINEN. Ik was voorheen te vinden in de cardio-hoek en nu stond ik in de ‘mannen-hoek’ met gewichten te trainen. Tamara leerde mij niet meer naar die weegschaal te kijken, wat de oefeningen met je lichaam doen, de juiste houdingen, balans, variaties en doorgaan tot het ‘gaatje’. Hierdoor werd het trainen opeens geen moeten meer en ging (ga) ik met plezier een paar keer per week naar de sportschool.

Ik zag dat mijn lichaam veranderde en door de metingen van Tamara, zag ik ook nog eens “zwart op wit” dat mijn vetpercentage daalde en mijn spiermassa groeide. Buiten de trainingen om, stond Tamara altijd open voor het beantwoorden van vragen en voor het geven van advies zowel qua training als qua voeding. Tamara heeft mij geholpen ook mijn voedingspatroon aan te passen en dat gaat mij erg goed af. Kortom, ik kan dit iedereen aanraden!