Detox Caribbean

detox carribeanDetox Caribbean is een onderdeel van Health Coach Curaçao en biedt verschillende detox kuren aan binnen de Caribbean.  Voor alle kuren gebruiken we goede en verantwoorde producten. Na jarenlange ervaring op het gebied van voeding, reiniging, gezonde leefstijl en afvalprogramma’s te hebben opgedaan, heeft Health Coach Curaçao een natuurlijke detoxkuur ontwikkeld. Alle gebruikte producten zijn gifvrij, bevatten geen resten van pesticiden en zijn 100% plantaardig. Bovendien spreken we van een natuurlijke voedingsbron die met zelfreinigend vermogen het lichaam stimuleert. De zo belangrijke spijsverteringsorganen worden hiermee gereinigd en herstelt.

Als Coach weet ik dat lichaam en geest direct invloed hebben op elkaar. Voeding, lichaamsbeweging, hormonen, het zijn allemaal bepalende factoren voor je mentale gesteldheid. De beslissing om mij verder te verdiepen in detox kuren heb ik vooral genomen omdat ik als Sportvasten Coach al vele sporters heb kunnen helpen tijdens de kuur.  Hierbij vind ik het belangrijk dit ook aan een breder publiek aan te kunnen bieden. Iedereen verdient het om zich fit te voelen en eventueel een paar kilo’s kwijt te kunnen raken. Met dit detoxprogramma ben ik er zeker van dat dit zal lukken. Met de kuur raak je je vetrolletjes kwijt; ook op plaatsen waar het met gewoon lijnen niet lukt en hoewel je misschien al fit bent zal je na de kuur voelen dat dit nog beter kan. De oude resten die met de darmspoeling naar buiten komen geven je een schoon en vitaal gevoel.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, specifieke behoeften en agenda kun je een keuze maken uit 3 verschillende kuurprogramma’s. Hierbij geldt dat hoe langer de duur van de kuur, hoe intensiever de werking en hoe langer de behaalde resultaten behouden blijven.

Health- detox kuren:

  1. Health-detox basic; basis reiniging van 3-5 dagen
  2. Health-detox complete; complete reiniging en gewichtsverlies (2-3kg)  15 dagen
  3. Health-detox-lifestyle; complete reiniging, gewichtsverlies (2-5kg) en leefstijltips 30 dagen

Health-detox is ontwikkeld op basis van eeuwenoude theoretische kennis en mijn eigen kennis en ervaring. Het resultaat is een uitgebalanceerd detoxprogramma dat past in deze tijd met het gebruik van duurzame producten die geen pesticiden of bestrijdingsmiddelen bevatten en vrij zijn van gluten.

Welke kuur past het beste bij mij?

Heb je een specifieke wens in verband met het starten van een kuur? Neem dan even contact met ons op. Laat je gegevens hier achter onder vermelding ‘gratis Detox E-book’ en ontvang het Healthy Detox E-book in je mail.