De supplementen

Detox-producten

De symbiose van hoogwaardige natuurlijke supplementen eventueel gecombineerd met darmspoelingen en dieetaanpassing zorgt voor een regeneratie van lichaam en geest. Deze algehele reiniging van het organisme – zoals die reeds werd aanbevolen door de geneesheren uit de klassieke oudheid – is de ware weg naar regeneratie en verjonging.

Het Health-detox kuurpakket is met zorg samengesteld om een zo ruim mogelijke detox ervaring te kunnen beleven. Welke kuur past het beste bij mij?

GA NIET SAPVASTEN OF DETOXEN ZONDER SUPPLEMENTEN. Waarom is Sapvasten met Reboot supplementen beter dan Sapvasten zonder supplementen? De “oude” en “verkeerde” manier van sapvasten was: stoppen met eten en sappen drinken. Het probleem bij deze oude methode is dat men het grootste afvoerkanaal van gifstoffen, het darmkanaal, stil legt. Deze oude methode was de reden voor veel ongemak en lichamelijke klachten, omdat gifstoffen in de bloedbaan gaan circuleren` en een andere uitweg moeten gaan zoeken via andere uitscheidingskanalen.

Health-detox is de beste methode om met de Detox 1, 2 en 3 met een schone lei te beginnen, het gehele darmstelsel wordt geledigd. Daarna wordt de darmwerking behouden en verzorgt met zachte wateroplosbare vezels, aanvullende kruiden en probiotica. De Health-detox methode is dusdanig efficient in haar werking dat vrijwel geen enkele methode een betere basis voor je detoxkuur of sapvastenkuur zal zijn dan de Health-detox Kuur. Het kuurpakket wordt aangevuld met superfoods, Goji bessen, Chlorella, Spirulina, Maca enz.

Laat je gegevens hier achter onder vermelding ‘gratis Detox E-book’ en ontvang het Healthy Detox E-book in je mail.