Tarieven. Kies de kuur die bij u past!

health detox basic

3-5 dagen korte cleanse: Met de Health-detox basic beschik je over alle noodzakelijke detox supplementen voor een optimaal resultaat van de basis reiniging. Tijdens de voorbereiding word de voedingsinname naar beneden gebracht en de darmwerking gereguleerd.

  • Voorbereidingsfase 1 dag:  regulering van de darmwerking en hydratatie.
  • Detoxfase 1-2 dagen: reinigen, rusten en reguleren van de darmwerking.
  • Nazorgfase 1-2 dag: Darmregulering, versterking van darmflora met probiotica.

Doel: Reiniging van je darmen, lever en nieren en je lichaam de gelegenheid geven om al de toxische stoffen af te breken.

Prijs: vanaf ang 170                     bestel nu!


hdc13-15 dagen diepte cleanse: Deze volwaardige detoxkuur heeft alles in zich om het lichaam van binnenuit te zuiveren, ontgiften en weer optimaal te voeden waardoor het zich kan herstellen. Het doel van deze volledige kuur is dat giftige stoffen zorgvuldig worden verwijderd, dat opgestapelde ‘slakken’ uit de darmen worden losgemaakt en afgevoerd en dat alle organen een grote schoonmaakbeurt krijgen.

  • Voorbereidingsfase 5 dagen:  afbouwen is een essentieel onderdeel van de kuur. Hoe langer je afbouwt des te beter je lichaam kan ontgiften. Afbouwen heeft als doel de regulering van de darmwerking en hydratatie.
  • Detoxfase 5 dagen: intensief reinigen, rusten en reguleren van de darmwerking, eventueel gecombineerd met darmspoelingen.
  • Nazorgfase 4 dagen: aangezien het spijsverteringssysteem vijf tot tien dagen gerust heeft is het belangrijk om voorzichtig en stapsgewijs weer terug te schakelen van de naar vast voedsel.De meest gemaakte fout is om te vroegtijdig, te veel te eten. Tijdens de opbouwdagen keer je  langzaam terug naar een gebalanceerd dieet. Dit vergt enige zelfbeheersing, want omdat je weer gaat eten keert ook je eetlust en de ‘lekkere trek’ weer terug. Tijdens de opbouwfase draait het om darmregulering en versterking van darmflora met probiotica.

Doel: Volledige diepte reiniging, je lichaam (vooral je lever) de gelegenheid geven om al de toxische stoffen af te breken en gewichtsverlies.

Voor sommige mensen leidt dit (als dat je doel is) tot wel (gemiddeld) 2kg gewichtsvermindering in een week. In ieder geval leidt het tot een veel betere gezondheid, een sterker immuunsysteem en veel meer energie.

Prijs: vanaf ang 375,-                   bestel nu!


hdl 30 dagen diepte cleanse en lifestyle change: Deze volwaardige detox/ lifestyle kuur bevat een 15 daagse uitbreiding op de complete detox kuur. De Lifestyle detox is niet alleen een complete reiniging en voeding voor het lichaam maar zorgt er ook voor dat je verder af zult vallen en makkelijker op gewicht kunt blijven. Daarnaast kunt u zelf de opbouwfase verlengen als u nog niet op het gewenst gewicht bent na 30 dagen.

Doel: Volledige diepte reiniging. Je lichaam (vooral je lever) de gelegenheid geven om al de toxische stoffen af te breken en blijvend gewichtsverlies. Voor sommige mensen leidt dit tot wel (gemiddeld) 3-7 kg gewichtsvermindering. In ieder geval leidt het tot een veel betere gezondheid, gezondere leefstijl, meer kennis van voeding, een sterker immuunsysteem en veel meer energie.

Komen die kilo’s er niet direct weer bij?
In de meeste gevallen komen de afgevallen kilo’s er niet direct weer bij doordat je lichaam eindelijk al die afvalstoffen kan verwerken. Mits je daarna ook gezond blijft eten hoef je niet bang te zijn voor een jojo-effect.

Prijs: vanaf ang 495,-                  bestel nu!