detoxdiet1

Detox Dieet Box

15-20-30 DAGEN DETOX DIEET. SNEL AF TE VALLEN, MEER ENERGIE EN MOOIE HUID

Snel een paar kilo afvallen, meer energie en lekker in je lichaam? Probeer dan de Detox Diet Box. Het detox dieet is niet alleen bedoeld om af te vallen, maar dat is wel een mooie bijkomstigheid. Het detox dieet is bedoeld om het lichaam te reinigen van alle negatieve en vervuilende stoffen en de behoefte naar suiker weg te halen. Veel mensen kan het ook helpen met gezondheidsklachten, zoals moeheid, futloos gevoel, slechte weerstand, opgeblazen gevoel etc.

VOORDELEN Detox Dieet

Uit de nieuwste wetenschappelijk inzichten is gebleken dat je lichaam beter ontgift wanneer je veel plantaardig voedsel eet. Tijdens de detox switch je ook een aantal dagen naar veganistisch. Door voordelen van het ontgiften zijn:

  • 4-8 kilo gewichtsverlies
  • Een versterkte darmflora
  • Meer energie en een fitter gevoel
  • Een mooiere huid

HOE ZIET HET DETOX DIET ERUIT?

Je begint met het afbouwen van je voeding naar een aantal dagen veganistisch eten. Gevolgd door een juice detox van 3 dagen. Doordat je in die periode veel natuurlijke stoffen binnen krijgt, switch je en ontgift je lichaam sneller. Na de veganistische dagen bouw je weer langzaam op. Daarnaast zijn er een aantal regels waar je je aan moet houden:

Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen

Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden

Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de zee/ strand

Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

ACHTERGROND INFORMATIE: waarom de Detox dieet box?

Vroeger leefde men in perioden waarin ze geen dierlijke producten konden vangen of verzamelen. In deze perioden switchten zij naar plantaardige voeding. Men at dagelijks erg veel om voldoende calorieën binnen te krijgen. Daarbij kregen zij dus ook veel mineralen, vitaminen en Andree belangrijke stoffen binnen. Plantaardige voeding bevat naast deze stoffen ook een grote hoeveelheid lichaamsvreemde stoffen die het lichaam prikkelen om sneller te ontgiften. Zo werden gifstoffen die van nature voorkomen in bepaalde plantaardige voeding, snel uit het lichaam verwijderd.

Tegenwoordig zitten bijna alle producten in de supermarkt vol met chemische stoffen en gifstoffen. Vraag je je wel eens af hoe alle suikervrije en vetvrije producten aan hun smaak komen?

Inderdaad, door allerlei bewerkte en chemische voedingsstoffen. De voedingsindustrie maakt producten aantrekkelijker voor de consument, zodat ze het sneller kopen en blijven kopen omdat het extra lekker is. Daarnaast worden producten ook steeds langer houdbaar, dit komt doordat er ‘goede’ stofjes uit worden gehaald en hier onnatuurlijke stoffen voor in de plaats komen. Het is natuurlijk super handig dat producten langer houdbaar zijn maar daar voor in de plaats zijn ze wel een stuk minder gezond.

Doordat we tegenwoordig veel van die producten eten, krijgen we dus ook meer van die chemische stoffen binnen. Hierdoor kan je spijsverteringsstelsel in de war raken waardoor je vetverbranding minder snel gaat. Ook als je light, suikervrije of vetvrije producten eet, je denkt dat je gezonder bezig bent maar dit is lang niet altijd zo. Je krijgt misschien wel minder calorieën binnen maar wel meer chemische stoffen. Ook gezonde producten zoals groentes en fruit worden vaak bespoten, hier worden dan pesticiden (chemische bestrijdingsmiddelen om ziekten, onkruid en organismen te bestrijden die schadelijk zijn) of zware metalen voor gebruikt. Deze stoffen hopen zich op in organen of in vet en je wordt er slap van en hebt het gevoel dat je geen energie hebt.

Detox is een afkorting van detoxificatie en dat betekent: ontgiften. Je reinigt gedurende het dieet al je organen en verwijdert de opgeslagen afvalstoffen van het lichaam. Het detox dieet is een dieet dat zich richt op het ontgiften van je lichaam op een natuurlijke manier. Het detox dieet heeft als doel dat je geleidelijk afvalt waardoor de opgeslagen gifstoffen in je vetcellen ook geleidelijk vrijkomen en je lichaam deze kan gaan verwerken en afvoeren. Door de chemicaliën die je binnenkrijgt door bewerkte voeding en chemische stoffen raakt je stofwisseling verstoord, doordat je zoveel mogelijk van deze stoffen gaat vermijden kan je lichaam uiteindelijk zelf lichaamsvreemde en potentieel giftige stoffen opruimen en uitscheiden. Je lichaam heeft namelijk een goed functionerend eigen afvalverwerkingssysteem dat voornamelijk via de lever loopt waarna het wordt afgebroken en via urine of ontlasting wordt uitgescheiden.