Bedrijfsfitness en groepen

download (4)

Wil je ook graag werken met vitale en gemotiveerde werknemers en het ziekteverzuim reduceren?

Health Coach Caribbean heeft een speciaal programma voor bedrijfsfitness en groepen. Kies dan NU voor een op maat gemaakt gezondheidsprogramma voor de werknemers binnen je bedrijf. Een dagje ziek zijn kost de werkgever een hoop geld (loon, klanten die niet kunnen worden geholpen, overdracht van werk en vervangend personeel). Buiten de financiële kosten kan ook de sfeer onder druk komen te staan daarom is het voorkomen van verzuim een belangrijk aspect binnen uw organisatie.

Onderzoek van TNO toont aan dat, dankzij bedrijfsfitness, uitval gemiddeld van 9% teruggebracht wordt tot 2%. Ook neemt de arbeidsproductiviteit toe met gemiddeld 12,5%. Bedrijfsfitness reduceert stress en spanningen en helpt zowel RSI, lage rugklachten als burn out verschijnselen te voorkomen.

De voordelen
Door regelmatig te trainen, met juiste begeleiding en op maat gemaakte schema’s is er de winst van ziekte- en blessurepreventie. Lichamelijk klachten worden aangepakt en typische beroepsklachten worden effectief bestreden. Sporten onder deskundige begeleiding (bedrijfsfitness) is in tegenstelling tot veel hobbysporten niet blessuregevoelig.
Bedrijfsfitness is relatief goedkoop en wordt het door steeds meer werkgevers als een secundaire arbeidsvoorwaarden aan de werknemer aangeboden. De trainingen kunnen tevens in groepsverband aangeboden worden. Dit werkt motiverend en het draagt bij aan de teambuilding binnen het bedrijf. Fitte mensen voelen zich aangenamer, werken prettiger en presteren beter!

Bedrijfsfitness

  • • Health Coach Caribbean zet een compleet gezondheidsprogramma op voor alle deelnemende medewerkers.
  • Volgens afspraak kunnen deze programma’s variëren van speciale kracht- cardio- en houdings trainingen, tot gerichte groepstraining programma’s.
  • Health Coach Caribbean houdt de vorderingen bij en controleren het programma zodat de beoogde resultaten worden behaald.
  • Professionele training en begeleiding van de medewerkers tijdens zowel individuele training als de speciale (groeps)programma’s.
  • Professionele periodieke fitheids- en gezondheidstests.
  • Mogelijkheden tot aanbieden van een persoonlijk afgesteld dieet.
  • Registratie van alle activiteiten van de deelnemende werknemers.
  • De gewenste rapportages omtrent de fitheids- en gezondheidsvorderingen van het deelnemende personeel. Groepsgewijs en/of per individu.

Teambuilding
Health Coach Caribbean biedt ook teambuildings activiteiten aan op locatie. In samenspraak kunnen we kijken welke activiteit het beste past bij de groep en de beoogde doelstelling van het bedrijf.

Dus klik hier voor een afspraak voor een GRATIS intake gesprek en wij gaan voor jou aan de slag.