Fittergy Sportvasten

sportvasten

Ben jij gemotiveerd om een switch te maken, en je slank, fit en energiek te voelen? Start met sportvasten en voel het binnen 10 dagen. Met Sportvasten maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. Hierdoor verlies je gemiddeld 2 tot 6 kilo aan gewicht, verbeteren je sportprestaties en krijg je meer energie. De werking van Sportvasten is wetenschappelijk bewezen effectief! Nu fit worden?  Bestel jouw pakket via het contactformulier en start met Sportvasten!

Sportvasten is geen dieet, maar een 10 daagse kuur om het lichaam te switchen van suiker- naar vetverbranding. Tijdens de kuur sport u dagelijks 30 minuten om de vetten te mobiliseren.

De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, waarin de voeding wordt afgebouwd, 1 tot 3 sapvastendagen en 4 tot 10 opbouwdagen. De supplementen voorkomen het hongergevoel, helpen het lichaam bij de omzetting naar vetverbranding en houden de weerstand op peil.

Tijdens de sportvasten kuur verliest het lichaam 2-6 kg (voornamelijk buikvet) en dit zet zich na de sportvasten kuur – met de juiste principes, voeding en beweging – nog voort totdat u uw juiste gewicht heeft bereikt.

Na de sportvasten kuur is het lichaam ingeschakeld op een vetverbranding i.p.v. suikerverbranding. Hierdoor neemt het hongergevoel af en verdwijnt de trek in zoet. Door het volgen van de sportvasten kuur neemt de lichaamsconditie en vitaliteit toe en vermindert de kans op welvaartsziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Na de sportvasten kuur past men de voeding aan, volgt men regelmatig en mini-kuurtje en blijft men zo’n 2 of meer keer per week sporten om de principes vast te houden. Hierdoor blijft men op gewicht of valt men zelfs nog verder af.

 

Voor meer informatie, bezoek de Sportvasten website