De Switch van suiker- naar vetverbranding

imagesSportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling  zodat  een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend; je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler. En dat al na 10 dagen!

Door de ‘metabole switch’ wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen!

Onder de professionele begeleiding van Tamara Brank, een gediplomeerd sportvastencoach, wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid bent, de kuur correct uitvoert en weet hoe je de ‘metabole switch’ kunt behouden, waardoor je ook op lange termijn maximale resultaten kunt bereiken.

Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven.

Je maakt deze ‘metabole switch’ (de switch van suiker- naar vetverbranding) door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor vetreserves verminderen en bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar je coach staat voor je klaar om je te motiveren en te steunen als je dit nodig hebt.

sportvasten_logo