Wie ben ik

Tamara Brank58695650_2582289398466685_2606195247658565632_o

EMS Trainer, Personal Trainer, Gewichtsconsulent, Detox coach, Groepsles Instructeur en Sportvasten Coach

In 2012 ben ik samen met mijn partner verhuisd naar Curacao waar ik, naast mijn werk, parttime als Personal Trainer ben gestart. December 2014 heb ik de eerste Boutique Personal Training Studio geopend op Curacao. Na 1.5 jaar hebben we in 2016 ons aanbod uitgebreid em hebben we de ELectric Muscle Stimulation Studio geopend. Als eerst in de Caribbean zijn we met de EMS trainingen gestart en hebben hier onwijs lmooie resultaten mee behaald. Juli 2020 zijn we verhuisd naar Bonaire waar we weer net zoveel mooie gezonde resultaten hopen te boeken met persoonlijke begeleiding, voeding en EMS :-)

__________________________________________________________________________

Ik ben sinds 1995 werkzaam in de sport en wellness branche als groepsles instructeur, fitness coach, personal trainer en manager. Altijd zelf actief geweest met verschillende sporten en geïnteresseerd in voeding. Ik heb veel plezier in het begeleiden van mijn cliënten, geven van mijn groepslessen, hardlopen, kitesurfen en mountainbiken. Ondanks dat ik altijd gesport heb, heb ik altijd moeite gehad met mijn gewicht.

Ik heb verschillende diëten geprobeerd en afgezworen. Hierdoor ben ik nog bewuster geworden van voeding en hoe het je kan helpen om af te vallen, sportieve prestaties te verbeteren en gezonder te  leven. Voor mij is sporten een manier van leven, een actieve levensstijl geeft mij energie en maakt mij blij.

Als Personal Trainer hoop ik mijn enthousiasme over te kunnen brengen en streef ik ernaar de juiste vorm van training te vinden voor jou. Als Gewichtsconsulente geef ik je graag advies over de juiste voeding die bij je past. Of je nu wilt afslanken, wilt aankomen of je sportprestaties wilt verbeteren: bij mij ben je aan het goede adres!

Mijn specialisaties:

  • Electric Muscle Stimulation trainingen
  • Personal training: door middel van functionele bewegingen met als doel, ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.
  • Voeding en gewicht: naast verantwoord bewegen en sporten, is voeding de essentiële factor voor een gezond lichaam. Ik geef je uitgebreid advies over je voeding en intensieve begeleiding tijdens het gehele traject.
  • Detox begeleiding: een heldere geest en een schoon lichaam zijn erg belangrijk. Daaromis het belangrijk om zo gezond mogelijk te eten en regelmatig te bewegen. Ook een detox periode inlassen op z’n tijd kan helpen om je lichaam even te ‘resetten’ en je lijf weer terug te helpen naar de basis.
  • Body&Mind: zowel 1-1 Yoga lessen als in klein groepsverband aan huis
  • Sportvasten: Sportvasten is een unieke en krachtige trainingsmethode van 10 dagen, gericht op het beïnvloeden van uw stofwisseling door de combinatie van sporten en vasten, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt.
  • Outdoor: Bootcamp en off road rennen in de mooie natuur van Curaçao

Klik hier voor een afspraak voor een GRATIS intake gesprek en ik ga voor jou aan de slag.